img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-7-2024 17:44

Sfeerimpressie historische parade TT Demoritten 2024 in Haler

Haler - 20 juli 2024 - Vrijdagavond 19 juli werd in Haler de aftrap gegeven van de TT demoritten 2024 met de endurance rit en de historische parade. Aan de historische parade namen, onder veel publieke belangstelling, een scala aan klassieke auto's, motoren en brommers deel. Van youngtimers tot heel oude historische voertuigen, het publiek kon er volop van genieten langs de route die van Haler via Ell en Hunsel weer terugvoerde naar Haler. 

De endurance rit met klassieke motoren werd verreden op het 1,6 kilometer lange circuit rondom het feestterrein in Haler. Niet de snelste motor wint deze wedstrijd, maar de motor die twee uur lang het meest constant weet te rijden. 

DeltaLimburg.nl ging een kijkje nemen en maakte een videoreportage van de historische parade en beelden van de endurance rit.

Overigens kunt u de TT demoritten nog het hele weekend gaan kijken. Op het evenemententerrein naast Isidoorstraat 16 kunnen toeschouwers niet alleen de motoren in actie zien, maar ook het rennerskwartier bezoeken, andere bijzondere oldtimers bewonderen in de expo-tent, genieten van een hapje en een drankje én ’s avonds van muziek.

Wilt u deze videoreportage kopen? Klik hier

Foto en reportage Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
200724/LvL

Wellicht interessant